19 mei 2021 | Alle Berichten

We mogen weer!!!

Graag willen we jullie op de hoogte brengen van het laatste nieuws over de versoepelingen van de Corona-maatregelen.

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om binnen te sporten. De lessen starten op woensdag 19 mei 2021 weer in de sporthal volgens het normale rooster (met uitzondering van ouder en kind gym) en in de turnhal volgens het Corona-rooster. Wij vragen jullie om de kinderen voor de sporthal af te zetten en ze daar ook weer op te wachten. De leiding vangt de kinderen op.

Voor de kinderen tot en met 12 jaar zijn er geen bijzonderheden. Zij kunnen binnen in groepen sporten tot maximaal 30 (exclusief de leiding). Voor de kinderen vanaf 13 jaar geldt dat er gesport mag worden met max. twee personen (individueel of in tweetallen dus!) en niet in groepsverband. Vraag de leiding naar de nieuwe aangepaste regels omtrent dit onderwerp.

Kinderen van 13 jaar en ouder wordt gevraagd bij het betreden van de sporthal een mondkapje te dragen. Uiteraard mag deze tijdens het sporten af. Let op: kleedkamers zijn gesloten, dus kleed je thuis alvast om en neem een gevulde bidon mee!

We zijn heel blij dat we eindelijk na vijf maanden weer binnen kunnen sporten, heel veel plezier iedereen!! Bestuur en leiding SV De Lier