Turnen

Als je 3 ½ jaar bent mag je naar de kleutergym op de vrijdagmiddag onder leiding van Linda. Dit is voor meisjes en jongens. Bij de kleutergym doe je veel leuke spelletjes. Waaronder over een balk heen lopen, aan de ringen zwaaien, op de trampoline springen, in het wandrek klimmen en je leert natuurlijk al wat leuke turnkunstjes.

Voor de kinderen van 6 t/m 9 jaar is er op woensdag middag recreatie turnen. Hier leer je onder leiding van Marrie op alle toestellen leuke  en nieuwe onderdelen.

Vanaf 9 jaar t/m 15 jaar ga je onder leiding van Linda turnen.

Er is ook een groep vanaf 16 jaar, dit zijn voornamelijk oudere meiden die altijd meer hebben geturnd en nu nog lekker een uurtje willen trainen.

De recreatie meisjes turnen 1 uur per week, daarnaast mogen ze ook nog 1 uur trainen op het springuur en 2 uur extra trainen op zaterdag. Het springuur is voor meisjes en jongens vanaf 7 jaar, ze leren hier op alle springtoestellen leuke onderdelen, zoals salto’s en flikflakken enz.

B-selectie Turnen

Naast de recreatie groepen hebben we ook de selectie. Om hier bij te kunnen komen wordt er gekeken naar talent en motivatie. Onze B selectie meiden trainen 4 uur in de week en 1x per maand in de turnhal in Naaldwijk.

De B selectie meiden doen mee in de 4 e en 5e divisie op regionaal niveau. De 4e divisie meiden mogen zelfs meedoen met wedstrijden in Zuid-Holland. De B selectie is onder leiding van Yvonne Langelaan en Linda Bronius

A-selectie Turnen

Om bij de A selectie te komen ga je na een uitnodiging van Petra eerst naar de voorselectie, na een proefperiode van 6 weken zit je echt op de selectie, hierbij wordt gekeken naar talent, lenigheid, kracht en motivatie.

Deze meiden trainen 2 dagen per week, nl. op maandag in Vreeloo en op donderdag in de turnhal in Naaldwijk. Ook wordt er 1x per maand op zondag in de turnhal getraind. De turnsters trainen minimaal 5½ uur tot 7 uur per week.

De A selectie doet mee op landelijk niveau in de 3e divisie. Dit betekent dat zij meedoen met Nederlandse Kampioenschappen over heel Nederland. De A-selectie is onder leiding van Petra.

Meld je aan voor een proefles

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan gratis aan voor een proefles! Je bent van harte welkom!