Jazzdans

Iedereen van jong tot oud, kan hieraan meedoen. Onder enthousiaste en geschoolde leiding verzorgen zij met moderne en gave muziek de choreografie die op elk niveau en leeftijd is afgestemd. Vanaf 3,5 jaar kan je terecht bij de kleuter kidsdance. Daarna lopen de groepen op per leeftijd. Zij trainen één uurtje in de week.

Jazzdans selectie

De jeugd heeft de mogelijkheid om vanaf 12 jaar door te stromen naar een selectiegroep. Deze selectie groep wordt gevormd door leden die zijn geselecteerd uit de recreatie groepen. Met deze groep willen wij leden de kans geven om extra te trainen op een hoger niveau en zich sneller te ontwikkelen op het gebied van jazzdans en de bijbehorende technieken.

Tevens kan deze groep ingezet worden op verschillende evenementen in en rondom Westland om S.V. De Lier te promoten met wedstrijden/demo’s. Altijd een leuke uitdaging voor de kinderen. Dansen voor een echte jury.  Één keer per jaar doen de selectie jazzgroepen mee aan de landelijke KNGU wedstrijd. Waar plaatsing voor het NK-Jazzdans mogelijk is. De recreatie groepen doen mee aan demonstraties, vaak in de buurt. Ook hebben alle groepen één keer per jaar een onderlinge wedstrijd op onze S.V. De Lierdag

Meld je aan voor een proefles

Benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je dan gratis aan voor een proefles! Je bent van harte welkom!