Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen.
Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape.
Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden.
Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden.
SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje.
Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier.
Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.
We hebben natuurlijk ook Facebook, klik hier

• Springwedstrijden Schiedam 2

16-11-2017

De foto's van de springwedstrijden staan op de site, klik hier.

• Springwedstrijden Schiedam

12-11-2017

Afgelopen weekend waren in Schiedam de individuele springwedstrijden.

• Ringendag 4 november 2017

5-11-2017

Ringendag 4 november 2017

Op 4 november 2017 was weer de jaarlijkse ringendag in Delft.

• Eindstand clubheld 2017

1-11-2017

De eindstand van de clubheld 2017 is bekend.

• Voorzitter Frans Bentvelzen treedt terug bij SV De Lier.

6-10-2017

In de ledenvergadering van 4 oktober j.

• Lege flessen bij Jumbo

2-10-2017

Lieve mensen,
    allemaal bedankt voor het inleveren van jullie lege flessen bij Jumbo de Lier!!!

De eerste volle boekjes zijn binnen, SUPER!
Weten jullie dat je ook via SV de Lier een prijs kunt winnen?
Degene die de meeste loten verkoopt wint deze mok met zijn/haar eigen foto!
Jullie hebben tot 1 november de tijd.

SUCCES NOG ALLEMAAL!!!

Het is zover! De Grote Clubactie gaat van start!
Wij wensen iedereen heel veel succes!

Vriendenclub SV De Lier gaat van start:

‘HELP MEE om onze toekomst veilig te stellen!’

Bijna dagelijks komt u berichten tegen over (sport)verenigingen die in zwaar weer verkeren of zelfs ophouden te bestaan. Clubs met een prachtige historie moeten stoppen omdat de financiële situatie onhoudbaar is.
De oorzaak is o.a. een veranderde gemeentelijk subsidie- en huurbeleid.
Maar ook het dalend aantal leden is hier debet aan.
Gevolg, een penningmeester die de ontstane gaten niet meer kan dichten,
leden kunnen de verhoogde basiscontributie niet meer opbrengen.
Frustrerend, omdat beweging voor iedereen toegankelijk moet zijn.
Zie hier een situatie die óók bij SV De Lier, kort voor het 85-jarig bestaan, actueel is.
In al die jaren hebben we als vereniging duizenden Lierenaren in beweging gebracht
en kunnen we trots zijn op een rijke geschiedenis.
De toekomst echter is minder rooskleurig;
met het huidige inkomstenplaatje komt er wellicht een moment dat SV De Lier zèlf een stukje geschiedenis dreigt te worden. Daarom is NU het moment gekomen om UW HULP in te roepen om uiteindelijk als vereniging te kunnen overleven…

Uw bijdrage helpt

U kunt ons helpen om SV De Lier in alle opzichten gezond te houden.
Met uw bijdrage kunnen we het niveau van onze enthousiaste leidinggevenden en faciliteiten continueren.
Alle groepen zullen hiervan profiteren; onze peuters die nog veilig en vrij kunnen dansen en springen.
Maar ook de seniorengroepen, waarvan een aantal dames al vele tientallen jaren lid zijn.
En daar tussenin alle andere groepen die hun wekelijkse beweging niet kunnen en willen missen.
In het bijzonder vermelden we de turn-, acro- en jazzselectie, de vlaggenschepen van de vereniging.
Met de ingebruikname van de nieuwe turnhal in Naaldwijk zijn de mogelijkheden voor Westland ongekend.
Ook ònze turnsters profiteren van deze schitterende faciliteiten die hebben geleid tot een aanmerkelijk hoger prestatieniveau; steeds vaker zien we ‘onze meiden’ bij landelijke wedstrijden het podium beklimmen.
Uw bijdrage zal o.a. helpen om de aangepaste (lees: hogere) contributie voor de selectie betaalbaar te kunnen houden.

De mogelijkheden

- U kunt toetreden tot de Twentyfive Club voor € 25,- per jaar.
Natuurlijk mag u ook meer doneren.
Graag zelfs. U kunt uw bijdrage storten op onderstaand rekeningnummer.
- Als u ons de komende 5 jaar of langer wilt blijven steunen dan kan dit via een fiscaal aftrekbare periodieke schenking.
Als ondergrens hanteren we een bedrag van € 100,- per jaar.
Ook kunt u SV De Lier in uw nalatenschap laten opnemen.
- Uw eenmalige schenking kunt u overmaken naar SV De Lier, waarna u het vervolgens als gift kunt opnemen in uw belastingaangifte.
Het afschrift van uw bank is vaak voldoende bewijs voor de fiscus.
- Bedrijven of organisaties kunnen sponsor worden van SV De Lier.
We hopen dat u ons via één van de bovenstaande mogelijkheden wilt ondersteunen.
Voor aanmelding of meer aanvullende informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.
Per e-mail: penningmeestersvdl@kpnmail.nl Bankrekeningnummer: NL 13 INGB 0002949362 t.n.v. SV De Lier.

Steun SV De Lier, zodat we nòg eens 85 jaar in beweging kunnen blijven!