Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen.
Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape.
Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden.
Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden.
SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje.
Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier.
Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.

• Acrowedstrijd in Bergschenhoek

25-01-2015

Op 24 januari 2015 waren er acrowedstrijden in Begschenhoek.

• 2e TUCO in Maassluis 24 januari 2015

24-01-2015

Op 24 januari 2015 was er in Maasluis de 2de TUCO.

• Regiowedstrijden 24 januari 2015. Instap N2

24-01-2015

Op zaterdag 24 januari waren de regiowedstrijden voor de Instap N2.

• Regiokampioenschappen Jeugd en Junior

18-01-2015

Rianca Aarts en Vienna van Holsteijn hebben zich geplaatst voor de halve finale turnen.

• 1ste week turnhal in Naaldwijk

12-01-2015

Rianca Aarts en Vienna van Holsteijn door naar NK halve finale Turnen 3e divisie en Badou van Adrichem en Lotte Reissenw...

Uitgelicht

Als je nog turnkleding en/of aanverwante artikelen nodig hebt, kan je deze ook bestellen bij de KNGU shop.
Bij iedere bestelling sponsor je SV De Lier.
Klik hier voor meer informatie.

Op 14 februari a.s. gaan we meedoen aan de carnavalsoptocht.
Het thema is “daar schrik ik van”.
We gaan verkleed in een Onesie (huispak).

De optocht vertrekt om 12.45 uur.
We verzamelen om 12.15 uur.
Na afloop kunnen we met iedereen naar het feest gaan.
Misschien zijn er nog kinderen/ouders die kunnen helpen met versieren van de kar.
Geef je op.
Groetjes
Linda Bronius

Op zaterdag 31 januari a.s. is er een open dag in de turnhal in Naaldwijk.
Tijdens de open dag krijgt u een uniek kijkje in de gloednieuwe turnhal! Er zullen rondleidingen worden gegeven zodat u een goed beeld krijgt van wat een turnhal nou precies is.
Klik hier voor de uitnodiging.