Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen. Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape. Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden. SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje. Tot de doelgroep van SV De Lier behoren de inwoners van de dorpskern De Lier, onderdeel van de gemeente Westland. Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier. Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.

• Geen berichten

Uitgelicht

SV De Lier is óók op de Beursvloer a.s. donderdag 30 oktober bij Hamiplant in Honselersdijk.