Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen.
Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape.
Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden.
Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden.
SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje.
Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier.
Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.

• NK voor teams in Amsterdam

24-11-2014

Tijdens het NK voor teams in Amsterdam is het team van SV De Lier 5e geworden.

• Onderlinge Toestelwedstrijden

9-11-2014

Geslaagde Onderlinge Toestelwedstrijden.

Op zaterdag 13 december a.s. is de 1ste TUCO in Naaldwijk.
Tevens is dan de Ringenzwaai finale.
Voor wedstrijdinformatie klik hier.

Vrijdagmiddag 28 november Sinterklaas bij SV De Lier. Voor de kleuters en kinderen van groep 3/4, aanvang 15.30 uur!!