SV De Lier wenst iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en sportief Nieuwjaar

Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen.
Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape.
Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden.
Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden.
SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje.
Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier.
Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.

• 1ste Turncompetitie en finale ringenzwaaien in Naaldwijk

13-12-2014

Op 13 december 2014 was de 1ste turncompetitie in Naaldwijk.

• NK voor teams in Amsterdam

24-11-2014

Tijdens het NK voor teams in Amsterdam is het team van SV De Lier 5e geworden.

Hier is een foto reportage te vinden van een "kerst" training van de selectie.

In de vakantie is er een gewijzigd lesrooster:
De recreatie en B-selectie trainen:
23 december van 18.00 uur tot 20.00 uur.
30 december van 18.00 uur tot 20.00 uur.

De A-selectie traint:
22 december van 14.00 uur tot 17.00 uur.
24 december van 13.00 uur tot 16.00 uur.
29 december van 17.00 uur tot 20,00 uur.

De Jazz groepen trainen niet.

Op maandag 22 december a.s. willen we gaan trampolinespringen in een ingerichte ruimte in een kerk in Den Haag.
We gaan springen van 18.00 uur tot 19.00 uur en zullen om 17.15 uur uit De Lier vertrekken.
Als je zin heb om mee te gaan moet je zo snel mogelijk hier opgegeven.
Er kunnen er ongeveer 30 mee, dus vol is vol.