Welkom op de website van SV De Lier!

SV De Lier is een sportvereniging die zich bezig houdt met gymnastiek in het algemeen en allerlei daar aan verwante vormen van bewegen. Zo heeft de vereniging een grote turnafdeling met groepen voor verschillende leeftijden en niveau's, een dansafdeling, een acroafdeling en biedt ook toegang tot conditiebevorderende sporten zoals aerobics en bodyshape. Ook outdooractiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Er is een wandelgroep en ook bootcamp wordt aangeboden. SV De Lier maakt gebruikt van de Vreeloohal en de gymzaal van de Achtsprong aan het Achterlaantje. Op deze website kunt u terecht voor allerlei informatie over het sporten bij SV De Lier. Mist u nog informatie of wilt u nadere uitleg over de lessen aarzel dan niet om contact op te nemen.

• Onderlinge Toestelwedstrijden

9-11-2014

Geslaagde Onderlinge Toestelwedstrijden.

Uitgelicht

Vrijdagmiddag 28 november Sinterklaas bij SV De Lier. Voor de kleuters en kinderen van groep 3/4, aanvang 15.30 uur!!